22 травня в Запорізькій облдержадміністрації відбувся семінар щодо аспектів чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, контролю за безпечністю харчових продуктів, проведення процедур, заснованих на принципах НАССР на тему «Обов`язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий режим.». У семінарі взяла участь представник освіти Запорізького району Сергєєнко О.О. методист КНМУ «Запорізький РМК» ЗРР ЗО. Семінар був організований Департаментом безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики спільно з Проектом, що фінансується ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні для учасників громадського харчування». Семінар проходив у формі діалога, були дані відповіді на актуальні питання щодо організації процесу харчування в закладах освіти.
|