Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 19.03.2024, 08:19

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Запорізької РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Серпень » 30 » Серпнева колегія відділу освіти
14:29
Серпнева колегія відділу освіти

РОЗШИРЕНА СЕРПНЕВА КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ "НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА – ВІД СТАРТУ ДО УСПІХУ".
В роботі колегії взяли участь голова райдержадміністрації Васюк А.Г., перший заступник голови райдержадміністарції Чудеснова С.І., заступник голови райдержадміністрації Рогач Т.І., голова Запорізької районної ради Шевчишин А.М., керівники закладів та установ освіти, голови профспілок закладів освіти, голови сільських та селищних рад.
Як відомо, якісна освіта – запорука успішного майбутнього! Освіта була і надалі залишається найвищим національним пріоритетом, основою для розвитку особистості, суспільства та держави. Сучасний стан освіти в Україні характеризується пошуком шляхів актуального реагування на зміни в освітянському просторі, адже змінилися вимоги до навчання, до знань, до компетентностей.
У нинішньому році розпочнеться практична реалізація Концепції Нової української школи. Відповідно до даної концепції із 1 вересня 2018 року усі першокласники будуть навчатися за новим стандартом. Інший зміст освіти, нова методика навчання та освітнє середовище – такі основні складові нової української школи. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.
Забезпечення високоякісної освіти в районі на всіх її етапах і рівнях розглядалися і розглядаються як пріоритетне завдання сьогодення. Відповідно до цих пріоритетів відділом освіти, навчальними закладами та установами освіти району за активної підтримки органів місцевої влади та місцевого самоврядування, батьківської громадськості в минулому навчальному році вживалися заходи для забезпечення функціонування галузі освіти району, її подальшого розвитку, створення умов для рівного доступу мешканців району до якісної освіти. Зокрема, організація роботи з обдарованими дітьми, професійний розвиток педагогічних кадрів, організація фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, комп’ютеризація та інформатизація закладів освіти, збереження, оптимізація і покращення матеріально-технічної бази закладів освіти району тощо.
Ми віримо, що наша українська школа зможе знайти свій шлях до серця та розуму дитини, допоможе становленню життєстійкої та життєздатної людини нового покоління, забезпечить якість навчання та сучасну освіту.

Матеріали колегії

Рішення колегії

 

Переглядів: 314 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz