Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 00:09

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Запорізької РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 1 » Міжнародний День захисту дітей
11:43
Міжнародний День захисту дітей

Щорічно 1 червня в Україні і в всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який є не тільки святом для самих дітлахів, він ще покликаний привернути увагу суспільства про необхідність захисту прав дитини.

1 червня - одне з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року.

Перший Міжнародний день захисту дітей був проведений в 1950 році. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів своєї діяльності.

В Україні День захисту дітей встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 і відзначається щорічно, також 1 червня.

В закладах освіти району з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей пройшли

святкові програми: «Літо скликає друзів»: конкурси - малюнків на асфальті - «Веселе літечко», майстер-класи «Чарівний пензлик», «Умілі ручки», спортивні ігри та естафети, тренінг: «Умій дружити» (Кушугумський НВК); розважальна ігрова програма «Малеча фест», квест “Ми діти твої Україно!” (Новоолександрівська ЗШ); розважальна програма «У колі друзів» (Веселянський НВК); розважально-пізнавальне свято «Мирна країна – щаслива дитина», конкурс малюнку «Діти малюють майбутнє», «Ми хочемо жити в мирі» - флеш-моб та конкурс малюнку на асфальті, святковий концерт «Подорож до країни дитинства», квест «В пошуках скарбів» (Малокатеринівський НВК); конкурс малюнку на асфальті «Світ очима дітей», свято «Країна дитинства», спортивно-театралізоване свято «Фіксики» (Юльївський НВК); спортивно – музична розвага «Літечко - тепленьке, діти веселенькі», малюнок на асфальті «Світ очима дітей», талант-шоу «Ось ми які!» (Степненська ЗШ); свято «Країна дитинства» (Наталівський НВК); «Табір – територія радості», пошук кладу «Джуманджи», майстер клас «Долоньки єднання», спортивні змагання «Здоровим бути модно» (Лежинський НВК); святковий концерт присвячений дню захисту дітей « У світі казки», гра « Острів солодкого скарбу», гра «Музична карусель» (Григорівський НВК), концерт «Ми – юні таланти» з розважальною програмою (Балабинський НВК); святкова лінійка, спортивні змагання, гра «Сонечко» (Новопетрівський НВК).

Переглядів: 401 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz