Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 15:46

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Запорізької РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 26 » Козацькому роду нема переводу
06:56
Козацькому роду нема переводу

22 квітня 2016 року Новоолександрівська загальноосвітня школа гостинно зустрічала учасників районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Метою гри "Джура" є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

В змаганнях взяли участь рої Кушугумського навчально-виховного комплексу «Інтелект», Балабинського навчально-виховного комплексу «Престиж», Малокатеринівського навчально-виховного комплексу «Мрія», Новоолександрівської загальноосвітньої школи.

Урочисте козацьке коло відкрили методисти районного методичного кабінету відділу освіти молоді та спорту Запорізької райдержадміністрації Сорокіна Марина Євгеніївна та Фербей Оксана Володимирівна, наголосивши на важливості проведення таких змагань, основне завдання яких - творення сильної, свідомої, сміливої та інтелектуально розвиненої людини, яка буде гідно захищати Україну.

Почесним гостем змагань був керівник осередку «Спас» («Вихлист») Карякін Павло Валентинович. Його вихованці підготували видовищний номер з козацького бойового мистецтва, який завершив урочисту частину та надихнув усіх учасників змагань на завзяту боротьбу.  

До програми змагань біли включені конкурс "Візитка рою"; вікторина з історії України; змагання на смузі перешкод; огляд якості (рівня) початкової військової підготовки; стройовий впоряд - особиста підготовка та дії в складі рою; медична підготовка - надання долікарської допомоги.

А також команди надали звіти про доброчинні справи під гаслом "Добре діло", що виконувались протягом року відповідно до ідейних принципів козацького лицарства.

На завершення змагань, доки судді визначали переможця, всіх юних джур чекав смачний куліш та чай, приготований на вогнищі. А вихованці осередку «Спас» («Вихлист») разом з учасниками змагань взяли участь в козацьких забавах: «лава на лаву» та «бій на поясах».

Підбиваючи підсумки, Сорокіна М.Є. та Фербей О.В. зауважили, що боротьба між командами була напружена, всі учасники продемонстрували свої сильні сторони та набули незабутнього досвіду. За рішенням суддів місця розділились наступним чином: І місце здобув рій «Хортиця» Новоолександрівської ЗОШ; ІІ місце – рій «Патріот» Малокатеринівського НВК; ІІІ місце – рій «Хортиця» Кушугумського НВК; ІV місце – рій «Нащадки Богдана» Балабинського НВК.

         Отже, перші районні змагання з військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Запорізькому районі пройшли на високому рівні і довели, що козацькому роду нема переводу!

            Вітаємо переможців та сподіваємося, що нове покоління стане українською провідною елітою, вихованою на основі козацьких духовно-світоглядних цінностей!

Бажаємо рою Новоолександрівської ЗОШ успіхів на обласному етапі змагань, що відбудуться в червні місяці.

Переглядів: 749 | Додав: Igor | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz