Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 10:25

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Запорізької РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 4 » Нагородження переможців спартакіади
09:58
Нагородження переможців спартакіади

27 квітня 2018 року у спортивному комплексі «Мотор Січ» відбулося урочисте нагородження переможців XVIII спартакіади державних службовців Запорізької області. У змаганнях прийняли участь 20 команд області з таких видів спорту як: настільний теніс, шахи, шашки, волейбол, футзал. Трійка переможців розподілилась наступним чином I місце-Запорізька ОДА, II місце -ГУ Пенсійного фонду, III місце – Василівська РДА.

До збірної команди Запорізького району увійшли державні службовці, які працюють в районній державній адміністрації та Запорізькому приміському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України в Запорізькій області. Представляли районну команду М.М.Земляк – голова комунального закладу «Фізкультурно-спортивний клуб» «Колос» Запорізької районної ради Запорізької області, В.В. Паливода – начальник відділу кадрової роботи апарату райдержадміністрації, О.І.Костенко – директор комунального закладу «Запорізька районна комплексна дитячо - юнацька спортивна школа» Запорізької районної ради Запорізької області. Перед початком змагань кожен з учасників команди прийняв участь у «Щорічному оцінюванні фізичної підготовленості населення України» з таких видів як: рівномірний біг, підтягування на перекладині, підтягування у висі лежачи, або згинання розгинання рук в упорі лежачи, нахили тулуба вперед з положення сидячи, стрибок у довжину з місця та інше.

В обласній спартакіаді команда Запорізького району в загальному заліку посіла VIII місце. Також, окремо необхідно відзначити, що Запорізький район посів II командне місце в змаганнях з шахів та III командне місце в змаганнях з настільного тенісу.

На урочистому нагородженні були присутні голова Запорізької районної державної адміністрації – А.Г. Васюк, заступник голови Запорізької районної державної адміністрації – Т.І.Рогач, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Запорізької районної державної адміністрації – Л.В.Панічук.

Начальник управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації Наталія Федорівна Власова вручила призерам кубки, медалі та грамоти.

Переглядів: 357 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz